Διώξτε το άγχος και ανακαλύψτε το μυστικό της ευζωίας

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, η κακή διατροφή, το στρες της καθημερινότητας, η ρύπανση του περιβάλλοντος και πολλοί ακόμα επιβαρυντικοί παράγοντες στερούν από το σώμα μας την απαιτούμενη ευεξία και από τη ψυχή μας την αναγκαία αρμονία. Το Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa είναι εδώ για να αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Σε ένα υπερσύγχρονο thermae spa που διαθέτει ιατρείο, ειδικευμένους θεραπευτές κι άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, εφαρμόζει σύγχρονες ιαματικές θεραπείες, αξιοποιώντας τις γνωστές από την αρχαιότητα ιαματικές πηγές στο Πλατύστομο, ενώ παράλληλα προσφέρει ειδικευμένα προγράμματα χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ομορφιάς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Συνδυάστε τις διακοπές σας, σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στη Φθιώτιδα, με κάποιο από τα πακέτα θεραπείας και αναζωογόνησης και ξαναβρείτε τη χαμένη σας ηρεμία και ζωντάνια. Επισκεφθείτε το ξενοδοχείο μας στο πλαίσιο μιας εκδρομής χαλάρωσης, που θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε μια περιοχή προικισμένη με πανέμορφα τοπία, οργιώδη βλάστηση και τρεχούμενα νερά και να δοκιμάσετε τις ιαματικές και ζωογόνες θεραπείες και τα προγράμματα ευεξίας που παρέχουμε εδώ και δεκαετίες.

Τιμοκατάλογοι:

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΧΑΛΑΡΩΡΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ & ΑΤΟΜΙΚΑ

ΤΙΜΕΣ SPA 2017 (Άνοιγμα)

Ιαματικές Θεραπείες

Έχουν ως στόχο την αποτελεσματική καταπολέμηση των μυϊκών και ρευματικών πόνων, τις φλεγμονώδεις ρευματικές παθήσεις, ισχιαλγίες, οσφυαλγίες κλπ

View more 

Θεραπείες Ευεξίας Σώματος

Απολέπιση και ενυδάτωση σώματος, κρυοθεραπεία, λάσπη φυκιών και χρυσοθεραπεία.

View more 

Θεραπείες Προσώπου

Αφήστε την εσωτερική σας νεότητα να αποκαλυφθεί με την πρωτοποριακή περιποίηση προσώπου η οποία τρέφει, ενυδατώνει κι αναδομεί το δέρμα.

View more 

Μασάζ

Μασάζ προσώπου και κεφαλής, αποτοξίνωσης καθώς και με αιθέρια έλαια ή ελαιόλαδο. Aποδράστε στον παράδεισο της χαλάρωσης, της αναζωογόνησης και της ομορφιάς.

View more