Πισίνα Υδροθεραπείας με Ιαματικό Νερό

Η θεραπεία αυτή, που εφαρμόζεται στο Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa, έχει ως στόχο την αποτελεσματική καταπολέμηση των μυϊκών και ρευματικών πόνων, τις φλεγμονώδεις ρευματικές παθήσεις, ισχιαλγίες, οσφυαλγίες και παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος. Ένας από τους πιο αξιόπιστους τρόπους αξιοποίησης του ιαματικού νερού στο σώμα είναι η υδροκινησιοθεραπεία, η οποία επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο στην πισίνα. Η πισίνα για τις θεραπείες αυτές διαθέτει καθίσματα υδρομασάζ και αερομασάζ, ενώ ακολουθούνται μέθοδοι

 • υδρογυμναστικής
 • αντίστροφης κολύμβησης
 • μασάζ ποδιών
 • αντίστροφο βάδισμα
 • νεροκουρτίνες για τον αυχένα
 • κανόνια για την πλάτη
 • jacuzzi

Διάρκεια 30 ́

Ιαματική Πηγή

Μια θεραπεία κατά την οποία το νερό, ζωντανό και ζεστό όπως αναβλύζει από την πηγή, προσφέρει απλόχερα τις ιαματικές του ιδιότητες, ξεκουράζει το σώμα και το προετοιμάζει για τη διαδικασία της χαλάρωσης και της απόλαυσης. Μια θεραπεία χαλάρωσης στο ημίφως, όπου το σώμα και οι αισθήσεις ηρεμούν και εναρμονίζονται. Διάρκεια 20΄.

Ιαματικό Λουτρό

Το ιαματικό λουτρό συνιστάται για τη θεραπεία κυρίως ρευματικών παθήσεων. Αυτή η μέθοδος, που εφαρμόζουμε στις Θέρμες Πλατυστόμου, ανακουφίζει από τον πόνο, μειώνει τις φλεγμονές, βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων και αποκαθιστά μόνιμα προβλήματα ή αναπηρία. Διάρκεια 20΄.

Ιαματικό Ατομικό Υδρομασάζ (oligomer)

Πρόκειται για μια πολύ καλή θεραπεία, που εφαρμόζουμε στο Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa, κατά την οποία το ιαματικό νερό, με τη βοήθεια του υδρομασάζ, αποδίδει τις θεραπευτικές του ιδιότητες σε όλο τους το εύρος. Κάθε μπανιέρα διαθέτει υδρομασάζ για ολόκληρο το σώμα και έχει πέντε διαφορετικές επιλογές, αν θέλουμε να επιμείνουμε ιδιαίτερα σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Διάρκεια 20 ́.

Ιαματικό Ατομικό Υδρομασάζ με Φύκια

Μια αποτελεσματική θεραπεία από το thermae spa του Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa. Το φυσικό αυτό μπάνιο με ιαματικό νερό εμπλουτισμένο με υδροδιαλυτά φύκια, που σας προσφέρουμε στις Θέρμες Πλατυστόμου, είναι μια θεραπεία πλούσια σε ιχνοστοιχεία που

 • ευνοεί τη σωστή κυκλοφορία της λέμφου
 • βοηθά στο αδυνάτισμα
 • συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
 • ευνοεί την τόνωση του σώματος.

Το πράσινο μαργαριταρένιο χρώμα του, το λεπτό και χαλαρωτικό του άρωμα, μετατρέπουν τη διαδικασία του αδυνατίσματος σε μια αληθινή ευχαρίστηση. Διάρκεια 20 ́.

Ιαματικό Ατομικό Υδρομασάζ Χαλάρωσης

Άλλη μία πρόταση χαλάρωσης και αναζωογόνησης, του Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa, με ιαματικό νερό και αναβράζοντες κρυστάλλους θαλάσσιας λεβάντας με λεπτό άρωμα που προσφέρουν ένα απολαυστικό και χαλαρωτικό μπάνιο, απομακρύνοντας το στρες και την κούραση της καθημερινότητας. Διάρκεια 20 ́.

Αρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπεία στο Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa είναι μια θεραπεία συνέργειας ιαματικού νερού και αιθέριων ελαίων, που αποτοξινώνουν τον οργανισμό, απομακρύνουν την ένταση και ενυδατώνουν την επιδερμίδα σας, εναρμονίζοντας το σώμα, το νου και την ψυχή. Διάρκεια 20΄.

Λουτρό Κλεοπάτρας

Μια θεραπεία του Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa που μας ταξιδεύει στο χρόνο. Αυτό το πακέτο χαλάρωσης δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια μοναδική και εξειδικευμένη περιποίηση σώματος, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας, που είναι βασισμένη στα πολύτιμα αγαθά της φύσης. Το λουτρό, με μέλι και γάλα, συνδυασμένο με το ιαματικό νερό, χαρίζει υπέροχη αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας. Διάρκεια 20 ́.

Spa Jet Υδρομασάζ υδροπίεση

Αύξηση της θερμοκρασίας τεχνικά. Έχει διαπιστωθεί ότι η άνοδος της θερμοκρασίας του σώματος κατά 1° C αυξάνει τον μεταβολισμό 15% περίπου και αντίστοιχα 3° C αυξάνουν τον μεταβολισμό κατά 45% περίπου. Η Jet therapy του Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa

 • διεγείρει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος
 • οξυγονώνει το δέρμα, αυξάνοντας τη φυσική του ελαστικότητα
 • χρησιμοποιείται αποτελεσματικά εναντίον της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Διάρκεια 15 ́

Ιαματικό Μασάζ με Υδροβροχή

Άλλη μια ευεργετική δράση του thermae spa κατά την οποία θερμαινόμενο ιαματικό νερό κάνει μασάζ στο σώμα με τη μορφή βροχής. Αυτή η θεραπεία ιαματικού μασάζ προσφέρει την ευεργετική δράση του ιαματικού νερού με την θεραπευτική ιδιότητα της ψιλής βροχής. Διάρκεια 20΄.