Απολέπιση Σώματος

Σ΄ αυτήν τη θεραπεία, που παρέχουμε στο Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa, χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό αιθέριων ελαίων με αλάτι της θάλασσας. Η παρουσία ιωδίου, βιταμινών και ολιγοστοιχείων δίνει στο πρόγραμμα χαλάρωσης ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα στην απολέπιση, τον βαθύ καθαρισμό και την αποτοξίνωση του σώματος. Πριν από κάθε περιποίηση σώματος είναι απαραίτητη η απολέπιση (peeling), που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, θα καθαρίσει την επιδερμίδα και θα της δώσει καθαρή και λαμπερή όψη. Διάρκεια 30 ́.

Ενυδάτωση Σώματος

Η θεραπεία αυτή, του Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa, έχει δημιουργηθεί για να αντιμετωπίσει την αφυδάτωση. Τα υδατικά στοιχεία της στοχεύουν στη συνεχή διατήρηση του σωστού ποσοστού νερού στο μεσοκύτταρο. Αυξάνει την είσοδο των ιχνοστοιχείων ή βιταμινών μέσω του αίματος σε όλα τα κύτταρα. Επίσης, προστατεύει το δέρμα από τους εξωτερικούς παράγοντες αφυδάτωσης, όπως ο ήλιος, ο αέρας κλπ. Διάρκεια 30 ́.

Λάσπη Φυκιών

Σκοπός της λάσπης φυκιών, που εφαρμόζουμε στο thermae spa στο Πλατύστομο Φθιώτιδας, είναι να μεταφέρει στον οργανισμό, μέσω του δέρματος, όλα τα στοιχεία που περιέχει το ιαματικό νερό των πηγών μας και το θαλασσινό νερό όπως ιώδιο, θείο, ασβέστιο, μαγνήσιο και κάλλιο. Έχει επίσης αναζωογονητική δράση, λόγω της παρουσίας ολιγοστοιχείων, βιταμινών και αμινοξέων. Ένα κιλό φύκια έχει τόσα ιχνοστοιχεία και ιώδιο όσα 10.000 λίτρα θαλασσινού νερού. Η θεραπεία αυτή είναι ιδανική για σύσφιξη και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ρύθμιση του μεταβολισμού και της κυκλοφορίας του αίματος. Διάρκεια 60 ́.

Κρυοθεραπεία

Ένα ειδικευμένο πρόγραμμα περιποίησης, του Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa, που ανακουφίζει και απαλύνει τα κουρασμένα πόδια. Peeling, λάσπη, μασάζ και ειδική μάσκα gel, από τους αστραγάλους έως τους μηρούς, ευνοούν τη μικροκυκλοφορία και εξαφανίζουν κούραση και οιδήματα. Διάρκεια 45 ́.

Θεραπεία για Μυοσκελετικούς Πόνους Πλάτης

Στο Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa ακολουθούμε αυτήν την επιστημονική θεραπεία με τη βοήθεια της αυτοθερμαινόμενης θαλάσσιας λάσπης, η οποία ανακουφίζει μυοσκελετικούς πόνους πλάτης, αυχένα και μέσης. Διάρκεια 45 ́.

Χρυσοθεραπεία

Πρόκειται για την απόλυτη θεραπεία Spa, που προσφέρει το Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa και σας χαρίζει πλήρη αναζωογόνηση και ευεξία. Είναι ένας συνδυασμός αιθέριων ελαίων και πολύτιμων μετάλλων που μπορεί και σας μεταφέρει σε έναν κόσμο πλήρους ηρεμίας, εξισορροπώντας την θετική ενέργεια σώματος και νου. Προσφέρει

  • αναζωογόνηση της επιδερμίδας
  • απομάκρυνση των τοξινών
  • ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος
  • βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  • ενυδάτωση και απόλυτη χαλάρωση.

 

Επιπλέον

  • προσδίδει λάμψη
  • ενισχύει το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος
  • συμβάλλει στη λεμφική παροχέτευση
  • αντιστρέφει την οξειδωτική βλάβη.

Διάρκεια 70