Διατροφή και διασκέδαση αντάξια των προσδοκιών σας

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υγιεινή διατροφή, τη γευστική απόλαυση, τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών μας. Το φαγητό και το ποτό στο τεσσάρων αστέρων Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa είναι κάτι περισσότερο από την τυπική παροχή μιας αναγκαίας υπηρεσίας. Είναι μια καλά οργανωμένη και μελετημένη διαδικασία με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, μεράκι και φαντασία, που αποσκοπεί όχι μόνο στην ικανοποίηση της γεύσης, αλλά και στην προσφορά μιας υγιεινής δίαιτας για τους μικρούς και μεγάλους φιλοξενούμενούς μας, ενώ περιλαμβάνει και ειδικά μενού για όσους ακολουθούν μια συγκεκριμένη δίαιτα.

Ελληνικό πρωινό & γεύμα

Αγνά και αυστηρά επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, παραδοσιακές συνταγές και πιάτα φτιαγμένα με μεράκι από τους έμπειρους σεφ του Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών από ελαφρά, νόστιμα και προπαντός, υγιεινά φαγητά από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα, που σερβίρονται στο εστιατόριό μας και θα εκπλήξουν το γευστικό σας αισθητήριο. Οι γευστικές επιλογές που προτείνουν τα εναλλακτικά μενού μας, παρασκευάζονται από βιολογικά προϊόντα, υπερτερούν σε απόλαυση και απευθύνονται σε χορτοφάγους και όσους ακολουθούν δίαιτα χαμηλών θερμίδων.

Pool Snack Bar

Βρίσκεται πολύ κοντά στο ποτάμι και δίπλα από την εξωτερική πισίνα του Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa. Μέσα σε φυσική πυκνή βλάστηση, αποτελεί όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου μια όαση ξεκούρασης και ηρεμίας. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, έναν χυμό, ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ αλλά και ένα πλήρες γεύμα, αν το επιθυμείτε, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον που θα σας ηρεμήσει και θα σας εντυπωσιάσει.

Κεντρικό Bar

Το κεντρικό bar του Thermae Platystomou Wellness Resort & Spa είναι αντάξιο της φήμης του ξενοδοχείου, καθώς μέσα στην κομψή και φινετσάτη ατμόσφαιρα που δημιουργεί η κλασική διακόσμηση και η υψηλή αισθητική του μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας από το πρωί έως αργά το βράδυ. Το αναμμένο τζάκι δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και αποτελεί το επίκεντρο για τους θαμώνες του bar το χειμώνα. Το καλοκαίρι, το ενδιαφέρον των επισκεπτών συγκεντρώνει η υπέροχη δροσερή βεράντα με θέα το ποτάμι και τη φωτισμένη πισίνα του ξενοδοχείου, εικόνες που δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα ιδανική για συζήτηση και ξεκούραση.